Zastopstva

Fitofert
Fitofert

Oskrba rastlin za profesionalne pridelovalce

Fitofert je najmočnejša znamka foliarnih gnojil na Balkanu, ki uspešno prodira tudi na trge znotraj Evropske unije. Proizvodnja se vrši v modernih prostorih, kjer so proizvodne linije opremljene z najsodobnejšimi napravami, ki omogočajo najvišjo homogenizacijo komponent in stalno kakovost.

Razpon naših gnojil ustreza zahtevam intenzivne in sodobne kmetijske pridelave na prostem in v rastlinjakih ter ponuja inovativne rešitve, ki temeljijo na strokovnem znanju za bolj kakovosten pridelek.

Galenika fitofarmacija

Galenika fitofarmacija je največji proizvajalec oziroma formulator fitofarmacevtskih sredstev na osnovi kakovostnih generičnih učinkovin na Balkanu, vse bolj pa se uveljavlja tudi na slovenskem trgu.

Galenika fitofarmacija
Dekalb
Dekalb

V Evropi se je blagovna znamka DEKALB začela uveljavljati v 60. letih prejšnjega stoletja. Danes predstavlja v svetu 33% tržnega deleža posejane koruze. Hibride Dekalb odlikuje izjemna prilagodljivost in visok potencial za pridelek.

Villager

Bencinsko, akomulatorsko in električno orodje za urejanje vrta, okolice in delavnice.

Kvalitetno in cenovno ugodno ročno, električno, bencinsko in akumulatorsko orodje ter pripomočki za delo na vrtu, okolici hiše, v gozdu, različnih nasadih in delavnici. Zaupanje kvaliteti se odraža v 24- mesečni garanciji z možnostjo podaljšanja za dodatnih 12 mesecev (spletna registracija na www.villager.si) . Podaljšanje ni možno za akumulatorje FUSE 18V.

»Želeli ste orodje, dobili ste prijatelja«

Villager
AGM
AGM

Vrtno in električno ročno orodje

Ko od orodja zahtevate zanesljivost in vzdržljivost za najugodnejšo ceno, je AGM linija prava izbira. Na voljo je široka paleta izdelkov, ne glede na to ali gre za dela na vrtu, okolici hiše, gozdu ali delavnici. Na vas je le, da izberete!

ECHO

Japonska tehnologija in profesionalno orodje. 

Prepričal vas bo širok izbor izredno vzdržljivega, oblikovalsko in ergonomsko dovršenega orodja, ki je testirano v najekstremnejših pogojih. Kvaliteta in vzdržljivost se odraža tudi s 60- mesečnim garancijskim obdobjem za hobi uporabnike ter 24- mesečnim garancijskim obdobjem za profesionalne uporabnike.

ECHO
Fiskars
Fiskars

Ročno orodje za urejanje vrta in okolice

Od leta 1649 Fiskars zagovarja načelo visoke kakovosti ter intuitivnega in trajnostnega oblikovanja. Fiskars omogoča vsakemu uporabniku, da sledi svojim strastem z brezčasnim in inovativno oblikovanim orodjem. S kvalitetnim orodjem postanejo vsakodnevna opravila zabavna in sproščujoča, opravimo pa jih hitro in učinkovito. Svoje izdelke nenehno izpopolnjujejo ter skrbijo za vrhunsko kvaliteto in dizajn. S tem svojim uporabnikom omogočijo užitek pri vsakodnevnih opravilih ter ustvarjajo  pozitiven in trajen vpliv na kakovost našega življenja.

Bomber

Ročno orodje in zaščitna oprema

Konec leta 2019 je Bomber vstopil na trg delovne in zaščitne opreme, kjer ponuja izdelke z visoko dodano vrednostjo, ki izpolnjujejo visoke zahteve in kriterije. Nato je Bomber svoji ponudbi dodal ročno orodje za profesionalce in amaterje, ki ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno s poudarkom na kakovosti. Da bi zagotovili visoko trdnost in vzdržljivost, so orodja Bomber izdelana iz najboljših, skrbno izbranih surovin. Naši izdelki gredo skozi vrsto testov in zunanjih kontrol, preden jih damo v prodajo, kar zagotavlja varnost kupcev. Blagovna znamka Bomber se nenehno širi, tako da so poleg omenjenih skupin artiklov v ponudbi sedaj še ročni vozički, registratorji, podloge in ponjave.

Bomber
Tigar
Tigar

Zaščitna obutev

Tigar je eden od najbolj znanih proizvajalecev gumijaste zaščitne obutve. Škornji so proizvedeni iz visoko kakovostnega materiala in ponujajo idealno zaščito pred mrazom in vlago. Široko ponudbo sestavljajo delavski škornji, lovski škornji, ribiški škornji ter celo modni škornji.

GreenGO

Oskrba rastlin za vrt

Gnojila GreenGo so namenjena modernemu vrtnarju, ki zaradi hitrega tempa življenja potrebuje hitre in učinkovite rešitve, da ima več časa za uživanje v svojem vrtu. Vsa gnojila so pripravljena v praktičnem pakiranju za 10 litrov – preprosto jih stresite v svojo najljubšo zalivalko, dodajte vodo, premešajte in zalijte svojo rastlino. S tem ji boste nudili popolno prehrano za uspešno rast in razvoj.

GreenGO