Politika zasebnosti

Vaši podatki so popolnoma varni!

V podjetju Semenarna Ljubljana d.o.o. cenimo vašo zasebnost, zato izjemno skrbimo za vaše podatke.  

Vsi posredovani podatki so varni, pod nobenim pogojem jih ne bomo posredovali tretji osebi, kar zagotavlja popolnoma varno in zanesljivo sodelovanje s podjetjem Semenarna Ljubljana d.o.o.

Izjava o varovanju zasebnosti (E-novice)

V družbi Semenarna Ljubljana d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali.

Vaš e-naslov bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-novic.

Vaš e-naslov bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja.

Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam..

Kadarkoli lahko zahtevate:

Odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ 6 mesecev, nato pa ga trajno izbrisali.

Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve pošljite na naslov info@semenarna.si.

Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve pošljite na naslov info@semenarna.si.  Izvoz in vpogled v osebnie podatke, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve pošljite na naslov info@semenarna.si.

Izjava o varovanju zasebnosti (zaposlovanje, kontakt)

V družbi Semenarna Ljubljana d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko kontaktnega obrazca, skrbno varovali.

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za potrebe komunikacije z vami, za odgovore na vaša vprašanja. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.