Lastne blagovne znamke

Skrbimo za rast lastnih blagovnih znamk in smo usmerjeni v odkrivanje novih visoko inovativnih znamk, ki so v skladu z našimi vrednotami.
Semenarna Ljubljana

Semenarna Ljubljana je blagovna znamka za vse semenske izdelke. To vključuje seme koruze, žit, travnih mešanic, krompirja pa tudi seme vrtnin, cvetlic in zelišč ter izdelke za oskrbo rastlin. Znotraj blagovne znamke Semenarna Ljubljana ponujamo tudi ekološko pridelana semena.

Naši standardi so visoki. Izbiramo samo najbolj uveljavljene semenske hiše ter najbolj inovativne proizvajalce sredstev za oskrbo rastlin.

Semenarna Ljubljana
Vrtni center Kalia
Vrtni center Kalia

Specializirana veriga 26 vrtnih centrov s ponudbo izdelkov za vrt, dom, kmetijstvo in oskrbo hišnih ljubljencev v Sloveniji. Z znanjem, strokovnim svetovanjem in celovito ponudbo ustvarjajo vrtni centri Kalia in zaposleni v njih dolgoročno zadovoljstvo svojih kupcev, z odgovornim odnosom do okolja in spremljanjem svetovnih trendov pa tudi boljše bivalno okolje.

Valentin

Seme vrtnin, cvetlic in čebulnic, seme za trato, oskrba rastlin za vrt

Valentin je blagovna znamka namenjena ljubiteljem lepega, zelenega in tistim, ki jim je vrtnarjenje hobi. Ponuja širok izbor zemelj in gnojil, okrasnih zastirk ter ostalih pripomočkov za vrtnarjenje.

  • Linija Valentin OPTIMUM je sinonim za klasiko in združuje tako zemlje kot gnojila za vse vrste rastlin v okrasnem vrtu.
  • Linija Valentin EKO je namenjena vrtnarjem, ki želijo na svojem vrtu pridelati okusno in zdravo zelenjavo na zdrav in naravi prijazen način. Združuje tako zemlje kot gnojila, ki spodbujajo rast rastlin na naraven način.

 

Valentin
Bonami
Bonami

Hrana in oprema za male živali

Blagovna znamka Bonami vsebuje hrano za pse in mačke ter hrano in krmilnice za zunanje ptice.

Bonami hrana za pse in mačke vsebuje vsa potrebna hranila, je okusna, enostavna za uživanje in lahko prebavljiva. Hrani so dodani vitamini in minerali, ki skrbijo za pravilno rast in razvoj hišnega ljubljenca. Pravilno razmerje hranil je zelo pomembno, zato je mnogim lastnikom najlažje izbrati že vnaprej pripravljeno hrano za pse in mačke. Na voljo je suha hrana v obliki briketov, mokra hrana iz konzerve ali salame. Piškoti Bonami so zelo priljubljen priboljšek za pse in odlični za motivacijo psa med treningom in učenjem.

Bonami sončnice in mešanica semen za prehrano zunanjih ptic so zelo kakovostna izbira za prehrano ptic. Ponudba je obogatena tudi z različnimi vrstami lojnih pogač in unikatnimi, ročno izdelanimi krmilnicami iz naravnih materialov.

Z izdelki Bonami omogočamo hišnim ljubljencem zdravo in zadovoljno življenje.

 

Terminator X

Varstvo pred škodljivci

Blagovna znamka Terminator X je namenjena varstvu pred škodljivci na vrtu in domu. Izdelki so okolju prijazni in hkrati učinkoviti proti neželenim obiskovalcem vrtov, kmetij in gospodinjstev. Na voljo so v obliki različnih plošč, vab, posipov, pršil in sprejev.  Izdelki Terminator so neškodljivi za ljudi, uporaba pa je varna in enostavna.

Terminator X