Foliarna gnojila FITOFERT FOLLY – več za vaše rastline

Foliarna gnojila za različne kulture

 

Foliarna gnojila Fitofert Folly linije so namenjena za prehrano poljedelskih kultur. Poleg prehranskega pomena za rastlino vsebujejo tudi bioaktivne komponente, kot so aminokisline, oligosaharidi in vitamini. Gnojila ustrezno prehranijo rastlino in pomagajo ublažiti stres.

ZAKAJ FITOFERT?

  • multihranljivi proizvodi
  •  več sekundarnih elementov & mikroelementov
  •  za povečan prinos in izboljšanje kvalitete pridelka
  •  formulirana tako, da omogočajo maksimalno varnost gojene rastline
  •  uporaba sprejemljiva za rastlino in okolje
  •  tekoča oblika za lažje odmerjanje, mešanje z ostalimi FFS in ohranjanje najvišje vrednosti hranljivih snovi

FOLLY START 

Gnojilo za foliarno gnojenje rastlin v zgodnjih fazah. Vsebuje visok vsebnost fosforja (P) in uravnotežena vsebnost dušika (N) in kalija (K). Gnojilo vpliva na pravilen razvoj koreninskega sistema in rast organov.

FOLLY UNIVERSAL

Univerzalno foliarno gnojilo za vse kulture med intenzivno rastjo. Kombinacija NPK in mikroelementov vpliva na vitanost rastlin, rast in razvoj plodov. Gnojilo zmanjšuje stres zaradi vremenskih razmer oz. uporabe fitofarmacevtskih sredstev.

FOLLY GRAIN PLUS 

Gnojilo namenjeno prehrani žit z višjo vsebnostjo bakra (Cu) in žvepla (S). Foliarno gnojenje spomladi sproži presnovne procese v rastlini, pospešuje delovanje koreninskega sistema in zmanjšuje temperaturni stres.

FOLLY CANOLA 

Specijalno formulirano foliarno gnojilo za potrebe oljnic (oljna ogrščica, oljne buče, soja,...). Visoka koncentracija žvepla (S) v kombinaciji z dušikom (N) in kalijem (K) ter mikroelementi za cvetenje, oplodnjo in boljšo rast.

FOLLY CORN 

Gnojilo namenjeno prehrani koruze. Spodbuja rast koreninskega sistema, izboljša vsrkavanje hranil in pospešuje metabolizem. Vsebuje cink (Zn) in bor (B), ki vplivata na sprejemanje dušika, rast in oplodnjo