&npsp;  
KONTAKT

Semenarna Ljubljana, d.o.o.
Dolenjska cesta 242
1000 Ljubljana, SLOVENIJA - EU
T: +386 (0)1 475 92 00

 

Gibanje Svet, ki raste z vami

Postani oboževalec gibanja  Postani oboževalc gibanja "Svet, ki raste z vami." tudi na facebook-u.

Semenarna Ljubljana si s semeni in drugimi izdelki že več kot stoletje prizadeva za pridelavo zdrave hrane in za ohranjanje avtohtonih slovenskih sort. Zato smo v letu 2010 začeli razvijati gibanje za vrtnarjenje Svet, ki raste z vami.

Včlanite se v gibanje Svet, ki raste z vami tl_files/Aktualno/gibanje_svet-ki-raste-z-vami/registration2.png

 

 

Potreba po lastni pridelavi hrane in kakovostnem preživljanju prostega časa v urejenem, zelenem okolju narašča. Osnovni cilj gibanja je pritegniti čim širši krog ljudi, da si uredijo vrt ali zeleni kotiček na vseh razpoložljivih površinah. Gibanje Svet, ki raste z vami pomaga k uspehu tako začetnikom kot prekaljenim vrtičkarjem.

Ozelenimo okolico

Ozelenimo okolico, pridelajmo zdravo hrano in poskrbimo za kakovost svojega življenja. Uredimo svojo zeleno oazo na površinah, ki so nam na voljo: na lastnem ali najetem vrtu, na njivi, balkonu, terasi, dvorišču, okenski polici. To so atributi gibanja Svet, ki raste z vami, ki si prizadeva dvigniti kakovost življenja. Nastalo je spontano leta 2010, potem ko se je ideja medila vse leto 2009. Semenarna Ljubljana nastopa kot prva podpornica gibanja in si prizadeva za nove podpornike, kot so mestne občine, druge ustanove in podjetja. Skupaj si prizadevamo dvigniti raven samooskrbe s hrano in kakovostnega preživljanja prostega časa več generacij. V nadaljevanju si želimo, da bi vsi, ki želijo obdelovati vrtiček, prišli do razpoložljivega prostora v lasti mestnih občin ali zasebnikov.

Vrtičkarji, vabljeni

Semenarna Ljubljana vam pomaga z nasveti strokovnjakov v vrtnarskih centrih, v tematskih zloženkah, radijskih oddajah in v drugih medijih.

Gibanje za vrtnarjenje Odkrijte kako preprosto je vrtnarjenje Zelenjavni vrt v posodah
Gibanje za vrtnarjenje Odkrijte, kako presto je vrtnarjenje Zelenjavni vrt v posodah

Vrtičkarji, vabimo vas, da se pridružite gibanju.

Vsakemu novemu članu gibanja bomo poslali vrečico semen za prvi korak do domačega zelenega vrtička.

Pridružite se gibanju za vrtnarjenje Svet, ki raste z vami

Seštejte 7 in 7.
 

Semenarna Ljubljana, d.o.o., se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke uporabljala in varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov(ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007) ter da podatkov o članu ne bo posredovala tretji osebi.
S prijavo član soglaša, da ga bo Semenarna Ljubljana, d.o.o. po pošti obveščala o marketinških akcijah in novih izdelkih. Član ima kadarkoli pravico zahtevati prenehanje obveščanja ali prenehanje članstva.

Namestili smo gnezdilnico za postovke - evropske urbane ujede

Na poslovni zgradbi Semenarne Ljubljana smo namestili posebno gnezdilnico za postovke in v prihodnje pričakujemo, da bomo gostili ogroženo vrsto ptice.

več ...