&npsp;  
KONTAKT

Semenarna Ljubljana, d.o.o.
Dolenjska cesta 242
1000 Ljubljana, SLOVENIJA - EU
T: +386 (0)1 475 92 00

 

Semenarna Ljubljana - SI / Aktualno / Semenarna Ljubljana - Članek

Setev profesionalnih semen

Profesionalna semena za vrtičkarjePROFI kolekcija semen Semenarne Ljubljana zajema profesionalna semena vrtnin, ki so namenjena ljubiteljskim vrtnarjem. V ponudbi je 20 hibridov zelenjave. Setev hibrida nam zagotovi kakovosten, velik in izenačen pridelek zelenjave na domačem vrtu.

Ljubitelji vrtnarjenja boste lahko iz profesionalnih semen pridelali lastno in okusno zelenjavo. Navdušeni boste nad intenzivno oranžnim korenjem in močno barvo rdeče pese. Med paradižniki izstopata češnjev paradižnik sladkega, aromatičnega okusa in paradižnik nenavadne roza barve, odličnega okusa. Srednje pekoča in sladka rdeča paprika bosta popestrili okus in predstavitev jedi. Cvetača, brokoli, zelje, kitajsko zelje in ohrovt bodo zagotovili polno hranljivih snovi, nismo pa pozabili na kumare in buče, ki nam popestrijo poletne solate in pripravo lahkotnih obrokov. Z malo truda vam bo na najbolj vročem mestu na vrtu uspela tudi sladka lubenica.

Izbor vrhunskega semena je najboljša pot k uspehu - pridelavi zelenjave na domačem vrtu!

Seme z oznako F1

Oznaka F1 označuje hibrid ali križanec. To je potomec z različno dedno zasnovo staršev. Je rezultat dela svetovno najbolj priznanih žlahtniteljev. Seme ustreza visokim standardom, s katerimi vzgojimo pridelke, prilagojene podnebju in odporne proti škodljivcem in boleznim. Setev hibrida nam zagotovi kakovosten, velik in izenačen pridelek zelenjave na domačem vrtu.

Prelistaj katalog

Prodajni program

Pojdi nazaj