&npsp;  
KONTAKT

Semenarna Ljubljana, d.o.o.
Dolenjska cesta 242
1000 Ljubljana, SLOVENIJA - EU
T: +386 (0)1 475 92 00

 

Semenarna Ljubljana - SI / Aktualno / Semenarna Ljubljana - Članek

NOVA GNOJILA VALENTIN SMART

Nega rastlin še nikoli ni bila tako enostavna. Z novimi gnojili Valentin SMART vašim rastlinam nudite vse potrebno, da bodo zrasle v močne in odporne rastline, ki vam bodo v veselje in ponos. Pametno je uporabljati gnojila Valentin SMART – že eno gnojenje vsaka dva tedna bo nudilo vašim rastlinam prvovrstno nego.

Smart-gnojila

Valentin SMART gnojilo za rože in vrt zaradi dovršene formule, odlične in izredno hitre topnosti v vodi ter enostavne in čiste uporabe, ki jo olajša edinstveno pakiranje v vrečice, daje zagotovljen uspeh. Gnojilo je koncentrirano, zato je poraba manjša. Uporablja se za gnojenje balkonskih rastlin, lončnic, okrasnih rastlin na vrtu ter vrtnin in jagodičevja. 1 vrečica zadošča za 2 l vode. Uporablja se lahko za gnojenje preko korenin in listov. V škatlici je 10 vrečic z gnojilom.

Valentin SMART EKO organsko gnojilo za vrt in okrasne rastline je koncentrirano gnojilo, primerno za ekološko pridelavo vrtnin in drugih rastlin.  Vsebuje vse potrebne hranljive snovi, pridobljene iz ekstrakta morskih alg in se takoj raztopi v vodi. Odlično deluje tudi v sušnih obdobjih. Gnojilo je koncentrirano, zato je poraba manjša. Uporablja se za gnojenje vseh vrst vrtnin na vrtu in v koritih, jagodičevja, sadnega drevja, okrasnih vrtnih rastlin ter rastlin v domu. Uporaba je zaradi edinstvenega pakiranja v vrečice enostavna in čista. Uporablja se lahko za gnojenje preko korenin in listov. V škatlici je 10 vrečic z gnojilom.

Za dodatne informacije nas obiščite na Facebook profilu Svet, ki raste z vami, kjer si lahko naročite  tudi brezplačni vzorec novih gnojil.

 

 

Pojdi nazaj