&npsp;  
KONTAKT

Semenarna Ljubljana, d.o.o.
Dolenjska cesta 242
1000 Ljubljana, SLOVENIJA - EU
T: +386 (0)1 475 92 00

 

Semenarna Ljubljana - SI / Aktualno / Semenarna Ljubljana - Članek

Katalog semen za profesionalne pridelovalce vrtnin in sadik

Veseli in ponosni smo, da vam lahko predstavimo katalog s široko ponudbo profesionalnih semen vrtnin in zelišč Semenarne Ljubljana, d.o.o. Vemo, kaj kmetu, vrtnarju in pridelovalcu pomeni dobro seme, zato se bomo potrudili, da vas ne razočaramo – vaše zadovoljstvo in zvestobo namreč izredno cenimo.

Za vas smo tako pripravili preizkušen, kakovosten, zanesljiv in ekonomsko zanimiv nabor semen. Izbrali smo najboljše kooperante, zanesljive tuje in domače poslovne partnerje, s katerimi bomo poskrbeli za vaš uspeh. Asortiment tudi redno dopolnjujemo.

Katalog, ki je pred vami, uporabljajte kot vodilo pri izboru asortimenta in pri pridobivanju informacij o posameznih agronomskih ukrepih. Navedeni opisi in priporočila so bili pripravljeni na podlagi informacij, ki smo jih dobili od žlahtniteljev, na podlagi testiranj in pridobljenih rezultatov pri profesionalnih pridelovalcih v Sloveniji in v tujini in na lastnem poskusnem polju oz. preko rezultatov testiranj, ki jih je opravil Kmetijski inštitut Slovenije (KIS ).

Želimo Vam uspešno sezono in uspešno prodajo!
Vaša Semenarna Ljubljana, d.o.o.

Pojdi nazaj