&npsp;  
KONTAKT

Semenarna Ljubljana, d.o.o.
Dolenjska cesta 242
1000 Ljubljana, SLOVENIJA - EU
T: +386 (0)1 475 92 00

 

Semenarna Ljubljana - SI / Aktualno / Semenarna Ljubljana - Članek

Interaktivna predstavitev na sejmu AGRA

Predstavitev na AGRI 2010
Predstavitev na AGRI 2010

Na kmetijsko-živilskem sejmu AGRA 2010, ki je potekal od 21. do 26. avgusta v Gornji Radgoni, je Semenarna Ljubljana predstavila kakovostne sorte in hibride ozimnih žit. V času sejma so potekala strokovna svetovanja, ljubitelji vrtnarjenja so si lahko brezplačno posadili čebulico tulipana, v kmetijskih centrih in trgovinah Rodovita pa so za kupce pripravili sejemske ugodnosti.

Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA je osrednji letni kmetijski dogodek, na katerem Semenarna Ljubljana, kot največja slovenska semenarska hiša, že vrsto let predstavlja svoje novosti, strokovne vsebine in družbeno odgovorne akcije.

Letošnji poudarek je bil na ponudbi ozimnih žit. Obiskovalci sejma so ob predstavitvi ponudbe kmetijskih centrov in trgovin Rodovita prejeli celovite informacije o možnosti pogodbene pridelave poljščin in reje živine za odkup. Na Semenarninem razstavnem prostoru se je predstavilo družbeno odgovorno gibanje za promocijo vrtnarjenja Svet, ki raste z vami, ki ozavešča o zdravi lastni pridelavi hrane na vseh razpoložljivih površinah, o kakovostnem preživljanju prostega časa ter o skrbi za zdravo in zeleno bivanjsko okolje. Obiskovalci so si lahko brezplačno v lončke posadili okrasne čebulice, ki jim bodo polepšale dom.

banner-agra-gornja-radgona

Pojdi nazaj