&npsp;  
KONTAKT

Semenarna Ljubljana, d.o.o.
Dolenjska cesta 242
1000 Ljubljana, SLOVENIJA - EU
T: +386 (0)1 475 92 00

 

Semenarna Ljubljana - SI / Blagovne znamke

Blagovne znamke

Semenarna Ljubljana

Semenarna Ljubljana je blagovna znamka za vse semenske izdelke, tako za seme vrtnin in cvetlic, poljščin, mešanic za trate ter semenski krompir.

Valentin

Valentin je blagovna znamka semen vrtnin in cvetlic, travnih mešanic, okrasnih čebulnic in vrtnic ter artiklov za urejen vrt in rastline v domu.

Bonami

Znamka Bonami združuje širok izbor različnih hran za male živali in tako omogoča hišnim ljubljencem zdravo in zadovoljno življenje.

TerminatorX

Terminator X sredstva za varstvo pred različnimi škodljivci v vrtu, na kmetiji in v gospodinjstvu. Izdelki učinkovito delujejo proti nezaželenim obiskovalcem drevja, vrtov, kmetij in gospodinjstev.

Rodovita

Rodovita je storitvena znamka SEMENARNE Ljubljana s po Sloveniji razširjeno mrežo kmetijskih centrov in trgovin. Njena prodaja je usmerjena predvsem na družinske kmetije, pri čemer se veliko pozornosti namenja osebnemu stiku z vsako kmetijo. Poleg tega se Rodovita ukvarja tudi z odkupom kmetijskih pridelkov.

Kalia

Kalia je storitvena znamka Semenarne Ljubljana, vodilna v oblikovanju smernic ponudbe vrtnih centrov v Sloveniji. V maloprodajnih enotah Kalia nudimo kupcem strokovno svetovanje, ponudbo v različnih cenovnih razredih ter urejenost po tematskih sklopih, kar omogoča doživetje nakupa.